Radisson Blu Riverside Hotel

Ett modernt hotell med exceptionellt läge

boka hotell centralt i GöteborgSåväl affärsresenärer som semesterfirare trivs på Radisson Blu Ruverside Hotel i sköna Lindholmen i Göteborg. Här finns havet rakt framför en och terrasserna vätter mot havsbassängen. Kombinationen av storstad och havsutsikt är oslagbar.

Radisson Blu Riverside Hotel erbjuder 265 gästrum, alla med sin unika inredning, gratis Wi-Fi och rumsservice dygnet runt. Komforten är hög och känslan på hotellet hemtrevlig, de stora fönstren ger magnifik utsikt över Göteborg.

På detta flotta hotell finns den originella restaurangen Cuckoo’s Nest som inte bara serverar underbar mat utan också lämnar ett avtryck som stannar länge.

Wellnesscenter och konferensavdelning

hotell göteborg centraltI hotellets wellnesscenter finns såväl fitnessrum som pooler, bastu och särskilda behandlingsrum där man kan låta en erfaren kroppsterapeut skämma bort en med allsköns behandlingar. Ljuvligt!

Åker man till Götborg i businessärende så kan det vara bra att veta att Radisson Blu Riverside Hotel också har en fulländad konferensavdelning med allt det senaste inom teknik och design. Här kan man hålla konferens för upp till 70 personer i varje lokal.

Klicka här för att se mer hotell centralt i Göteborg.