Elite Park Avenue Hotel

Fräscht hotell i klassisk stil

boka hotell centralt i GöteborgI centrala Göteborg ligger detta moderna hotell som bjuder på en personlig touch och gemytlig atmosfär. Härifrån har man nära till det mesta som Göteborg har att erbjuda, som Liseberg, Lorensbergsteatern och Konstmuseet såväl som alla de bästa shoppingstråken.

Den klassiska inredningen i rummen går i svala toner och ger en skönt avslappnande känsla. Komforten är hög och alla rum är utrustade med saker som minibar, vattenkokare och trådlös Wi-Fi. Elite Park Aveny är perfekt för den som vill ha ut det bästa av Göteborg.

Restaurang, kafé, pub och konferenscentrum

hotell göteborgDetta fyrstjärniga hotell har både restaurang, Locatelli, ett mysigt kafé, Park Aveny Café, och en Bishop´s Arms Pub. Vill man arrangera en konferens eller kanske en rejäl fest så blir det ett evenemang att minnas om man väljer att hålla den här på Elite Park Aveny Hotel. Här finns plats för upp till 450 personer och alla tekniska behov kan tillfredsställas.

Skäm bort dig själv

Längst ner i detta fräscha hotell finns ett wellnesscentrum där man kan träna, bada eller låta sig behandlas av någon av de utbildade terapeuterna som arbetar här. Inträdet är fritt.

Klicka här för att se mer hotell centralt i Göteborg.